Rikastua

Kaikki käyttäjästä Sosiaalinen kaupankäynti (Social Trading)

Kaikki mitä tarvitset tietää sosiaalisen kaupankäynnin ja sosiaalisia investointeja.

Sosiaalinen kaupankäynti

Sosiaalinen kaupankäynti antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, seurata ja kopioida muiden ihmisten toimien puitteissa verkoston toimijoiden. Suurin investointi verkosto maailmassa, eToro (sinun täytyy rekisteröityä käyttämään palvelua, mutta se on ilmainen avata tilin täällä).

Kaikenlainen kaupankäynti liittyy riskejä, ja mahdollisuudet mainitaan tällä sivulla ei ole poikkeus. Odotamme lukijamme perehtyä riskeihin.

Sosiaalinen kaupankäynti on spekulatiivinen lomake, johon yhdistämällä kauppiaille, sijoittajat ja keinottelijat on valtava verkosto.

Tämä on pitkään pidetty teoreettinen mahdollisuus, ja ajatus on mainittu monissa eri yhteyksissä.

Lopulta eToro sosiaalinen kaupankäynnin todellisuutta, kun he käynnistivät kaupankäynnin verkkojen.

Nykyään tämä verkosto yli 1,5 miljoonaa kauppiaat, jotka kaikki hyödyntävät kollektiivista tietoaan.

Tässä lippusi ansaita paljon rahaa...

Koska elinkeinonharjoittaja eToro verkko voi hyötyä toisten tietoa valuuttakauppaan ja hyödykkeiden kauppa. Mutta tämä on enemmän kuin verkossa aina kun jaat tietoa, voit myös käyttää eToro kaupan suoraan niiden integroitu kaupankäyntialusta.

Voit ostaa kautta eToro käyttää kaupankäyntialustan eToro OpenBook. Täällä voit nähdä, mitä muut kauppiaat kaupat, ja voit löytää ne toimijat, jotka ovat saavuttaneet korkeimman voiton viime päivinä, viimeiset 30 päivää ja niin edelleen. Voit sitten seurata mitä taitavin kauppiaat kauppias.

Kanssa eToro Copy Trader voit myös kopioida automaattisesti kauppojen tahansa kauppiaan verkossa (niille kauppiaille, jotka ovat sallineet heidän toimia näkyä muille).

Huomaa, että voidakseen hyödyntää eToro Kopioi Trader ja eToro OpenBook sinun on ensin rekisteröidyttävä eToro (tämä on ilmainen).

Sosiaalinen kauppa, mikä on se todella?

Olet luultavasti jo nyt ymmärtää käsitteen sosiaalisen kaupankäynnin. On jakaa kokemuksia muiden kauppiaiden ja aktiivisesti hyödyntää tätä rakentavalla tavalla.

Wikipedia määrittelee sosiaalisen kaupankäynnin "prosessit, joilla sijoittajat eivät kaupankäynnin päätöksiä, jotka perustuvat kattavaan taloudellinen informaatio saatavilla eri online-sovelluksia."

Aiemmin se on ollut yhteinen kohtauspaikka, joka on sopiva sosiaalisen kaupankäynnin. eToro oli ensimmäinen suunnitella sosiaalisen verkoston integroitu toimiva kaupankäyntijärjestelmä, ja on tällä hetkellä ainoa koko ratkaisu sosiaalisen kaupankäynnin.

Sosiaalinen taloudellinen analyysi paremmin kuin tekninen analyysi?

Tekninen analyysi perustuu historiallisiin hinnat. Sosiaalinen taloudellinen analyysi perustuu ihmisen toimista, joilla keskittymisen sijasta kurssit itse keskittyä siihen, mitä parhaiten kauppiaat tekevät.

Se on yksinkertaisesti järjestelmä, jossa yksi yksilöidään strategiset "kello lampaita", niin että voi melkein todennäköisesti tapahtunut teille tehdä hyvän kaupankäynnin päätöksiä.

Sosiaalinen taloudellinen analyysi on lyhyt, yksi tärkeimmistä työkaluista aloittelija voi käyttää. Kokeneet kauppiaat todennäköisesti vielä käsitellä teknisen analyysin ja perusteellista analyysia, mutta jos halusi järjestelmän, joka on helppo saada selville, mitä kaikkia hyviä, joten nyt sen läpi sosiaalista taloudellista analyysiä ja eToro.

Miksi yhteiskunnallinen taloudellinen analyysi?

Asti perusteellisiin analyyseihin ja tekninen analyysi voittanut tehdä päätöksiä investoinneista.

Nyt uudet sosiaaliset indikaattorit annetaan sijoittajat ja maailmanlaajuisesti uusia reaaliaikaisia ​​tietoja avoimessa järjestelmässä näkyvät kaikki toteuttamat toimet kauppiaat verkkoon.

Tämä on uusi tapa analysoida rahoitusmarkkinoita. Onhan psykologian että hallitsee liikkeitä rahoitusmarkkinoiden ja sosiaalinen taloudellinen analyysi pääsee lähemmäs psykologinen tekijä kuin muunlaista analysointia.

Sosiaalinen taloudellinen analyysi on kaupankäynnin väline, joka on tullut olla.

Uusi tapa tehdä rahaa rahoittaa

Sinun ei enää tarvitse perustaa oman investointien teknisiä ja perusteellista analyysia.

Nyt se ei ole enää tekninen analyysi ja perusteellista analyysia, ja kumpikaan näkemyksesi analyysi on tärkein työkalu. Ainakaan jos olet mukana sosiaalisen kauppaa.

Olisi typerää jättää sosiaaliset tekijät kaupankäynnin. Jokainen, joka tuntee hieman noin kaupankäynnin psykologian tietää, että hallitsevat rahoitusmarkkinoita. Pelko ja ahneus ovat koskevista tekijöistä. Sosiaalinen analyysi on hyvä tapa lähempänä nämä tekijät kuin tekniset ja perusteellista analyysia koskaan tule.

Aikanaan yhteiskunnallinen taloudellinen analyysi voi osoittautua hallitseva muoto analyysin. Tällä hetkellä tiedot tämän analyysin muoto on erityisen yleistä verkon ulkopuolella, jos tällainen yhteiskunnallinen tieto on käytettävissä.

eToro on maailman suurin investointi verkon

At eToron säätiö toteuttaa sosiaalista analyysiä tyydyttävällä tavalla, tämä on maailman suurin investointi verkkoon ja siten paras mahdollisuus tehdä sosiaalisen taloudellinen analyysi.

eToro tarjoaa mahdollisuuden käyttää tietoja yli 1,5 miljoonaa kauppiaiden tehdä investointipäätöksiä. Voit valita parhaiten kauppiaiden ja noudata niitä automaattisesti kopioimalla toimintaansa. Tämä tapahtuu täysin automaattisesti, mikä tarkoittaa, että voit istua takaisin ja antaa muiden kauppiaiden tehdä työn puolestasi ilman että se maksaa sinulle mitään ylimääräistä.

Voit myös olla passiivinen sivustakatsoja kaikkein loistava kauppiaiden eikä tehdä muuta kuin tarkkailla, ja näin oppia, mitä he tekevät tehdä rahaa.

eTorolla voit vaihtaa valuuttoja ja hyödykkeitä. Se on ilmaista luoda tili ja voit vaihtaa ilmaiseksi demo rahaa saada kokemusta niiden kaupankäyntialustan.

Voit rekisteröityä eToro (vapaasti liittyä).