Rikastua

Raaka-aineet ja raha

Raaka-aineet on hyvin jännittävää. Ei niin monet ihmiset tekevät tätä esimerkiksi osakekaupan ja valuuttakaupan, mutta se on yhtä houkutteleva vaihtoehto.

Raaka-aineet ja raha

Mikä on hyödykkeiden kauppa?

Sanomme, että me kaikki tuottavat , mutta se ei pidä paikkaansa. Et osta pussit maissi tai tynnyriä öljyä.

Kun sijoittaa hyödykkeiden ostaa raaka muodossa hyödykejohdannaisten. Johdannainen on taloudellinen sopimus liittyy hyödykkeiden hintojen.

Ostaa ja myydä hyödykejohdannainen sanoja, ja tilitys tapahtuu käteisellä. Kun sijoittaa hyödykkeitä, olet ostamassa ole varsinainen hyödyke, vaan ostaa todiste, että omistat jonkin verran tätä hyödykettä. Ostaa ja myydä sopimukset, ei ainesosia.

Mitä ainesosia voi ostaa?

Se riippuu siitä, mitä rahoituspalveluja käytät. Voit ostaa maataloustuotteita, metallit, laiva lasti, raakaöljy, sähkö, vilja, kahvi, kulta, hopea, ja koko joukko muita ainesosia.

Mistä ostat hyödykkeitä?

Saimme kysymykseen lukija siitä, miten ostaa tuotteita. Hän vastasi, että hyödykkeiden voi ostaa supermarketista.

Hyödykkeet eivät ole mitä yksi kauppias, mutta hyödykejohdannaiset. Nämä ovat rahoitustuotteita, jotka vastaavat raaka-aineen hinta ja arvo markkinoilla.

Hyödykekaupassa täytyy tapahtua online-välittäjä tarjoaa kauppaa hyödykejohdannaisilla.

On olemassa lukemattomia sivustoja tarjoaa kaupankäyntiä rahoitusmarkkinoilla. Suosittelemme, että käytät palveluita tunnustanut tämän. Seuraavassa on muutamia hyviä vaihtoehtoja kaupan hyödykkeitä verkossa:

  • Plus500 online-välittäjä tarjoaa kauppaa tällaisia tuottaa. Täällä sinulla on mahdollisuus ansaita niin nousu-laskusuhdanteet markkinoilla. Plus500 on halvin online välittäjänä hyödykkeiden kauppa, ainoastaan veloittaa pieni leviää välillä tarjoushinnan ja myyntitarjous, ja näin vältetään kalliita ja provisiot. Kyky hyödyntää jopa 1:12 vuonna hyödykemarkkinoilla.
  • easyMarkets on hyvä valinta perushyödykekaupassa, heillä on kaikki mitä tarvitset teknisiä välineitä ja pitää sinut ajan tasalla hyvä analyysi (useimmat ovat ilmaisia säännöllisiä asiakkaita siellä, kun taas jotkut analyysit ovat varattu VIP asiakkaille).

Edellä mainitut palvelut antaa sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa johdannaissopimusten kulta, hopea, öljy, kupari, ja muita hyödykkeitä.

Plus500 on paras vaihtoehto niille, jotka haluavat hyvää liiketoimintaa ratkaisu monenlaisia sijoitusmahdollisuuksia. Kaupankäyntijärjestelmä on helppokäyttöinen ja erittäin kauppias-friendly.

easyMarkets on paras foorumi ammattimaisten elinkeinonharjoittajien. Esimerkiksi on skaalautuva liike ratkaisu, jonka avulla on mahdollista liittää easyMarkets vastaan kaupankäynnin sovellusten MetaTrader.

Koska kauppiaat ovat yksilölliset tarpeet ja olosuhteet, on vaikea suositella vain yksi online-välittäjä, mutta meidän mielestämme on, että Plus500 on hyvä valinta perushyödykekaupassa.