Rikastua

Rahoitusneuvonta

Taloudellinen Ohjaus ei aina sitä miltä näyttää. Jopa kaikkein uskottavin Suomi yritykset ovat tulossa kuolemaan huonoja neuvoja asiakkailleen. Varo susia lammasten vaatteissa!

Rahoitusneuvonta

Taloudelliset neuvonantajat usein nousee karismaattinen, artikuloitu ja asiantunteva. Usein ne ovat vain myyntimiehet valepuvussa, useimmat ovat huolissaan omasta lompakosta.

Monissa tapauksissa taloudellisia neuvonantajia enemmän myyjän kuin ohjaaja. He koristella itseään otsikot kuten "taloudellinen neuvonantaja", "markkinoinnin konsultti" tai "Sijoitusneuvoja". Julkisivun takana ne ovat edelleen vain myyjät, jotka ensisijaisesti haluavat tehdä rahaa asiakkailtaan.

Neuvontaa rahoitus on likaista. Valehtelu roistoja ilman moraalista selkärankaa ei juuri pulaa tällä alalla.

Tietenkin on olemassa yrityksiä, jotka tekevät hyvää työtä, ja että vaikka kaikki hyviä neuvoja. Ongelmana on usein, että asiakkaat ovat tekopyhyydestä Toinen riski tilanne kuin on kyse, tai he saavat odotettua korkeamman tuoton kuin todellisuus.

On helppo erehtykö. Kaunopuheinen miesten siteet ja mustat puvut, jotka ovat hyviä myymään voivat saada ihmisiä sijoittamaan melkein mitä tahansa. He kaataa pyyntöjä sijoittaa hyödytön säästöjä ja høyrisikable hankkeita.

Julkisivu on aina houkutteleva. Tulevaisuuden näkymät lupaavat rikkauksia ja menestystä, ja että rivien välistä lupaa tehdä paljon rahaa ja saavuttaa korkean tuoton.

Investointeja osaamiseen tai luotat myyjä?

Invest in jotain et koskaan edes tietoa. Laita itsesi tuotteen tai yrityksen olet investoimalla tuumaa Jos et ymmärrä, mitä tuote on, ja jos et täysin ymmärrä riskit ja edut liittyvät tähän tuotteeseen, se on vain unohtaa sijoittaa rahaa täällä.

Useimmissa tapauksissa se on typerää ja naiivia luottaa myyjään, jos sinulla on tiedon puute. Se tehdään yleensä myyjän etu, että voit saavuttaa hyvän avkasstning niin olet tyytyväinen asiakas, mutta monissa tapauksissa saat väärän kuvan riskin ja tuoton tuote aiheuttaa.

Muista, että sijoitusneuvojat pankeissa ja sijoitusyhtiöt ovat ensisijaisesti etsivät rahaa. Onko se huono investoinnit ovat joka menettää, he silti ansaita rahaa maksuja ja voi ottaa riskiä, ​​että sopii parhaiten.

Strukturoidut säästöt

Miten nämä tuotteet on saatettu markkinoille osoittaa, kuinka ahne pankit ja sijoitusyhtiöt ovat olleet. He ovat menneet selän takana ihmisiä ja haluavat asiakkaat korvaan. Asiakkailla oli erilainen kuva riskin ja tuoton kuin oli itse asiassa.

Aggressiivinen markkinointi nämä tuotteet kiellettiin Finanssivalvonnan vuonna 2008, mutta ennen kiellon tuli se sijaitsi lähes 50 miljardia Suomi rahoituslaitosten kanssa, ja merkittävä osa tästä kuuluu strukturoitujen tuotteiden asiakkailta, jotka eivät tienneet, mitä he olivat tosiasiallisesti sijoitetun sisään

Nämä elintarvikesekoituksille on ollut niin vaikeaa ymmärtää, että jopa korkeasti koulutettujen ekonomistien on vaikea ymmärtää, mitä oikeasti myydään. Miten sitten on normaali asiakas ymmärtää, mitä he oikeastaan ​​inveterer vuonna?

Huijaukset

Famous rahoittajat ja professorit ovat todenneet, että strukturoidut tuotteet ovat huijauksia, ja että pankit ja rahoituslaitokset ovat tienneet näistä tuotteista oli petos alusta loppuun.

Entinen rahoittaja Bernard Madoff on yksi suurimmista huijareita, mutta kaukana ainoa syyllinen rahoitusta.

Suomi on paljon ahneita rahoittajia, jotka ovat sen jälkeen rahaa. Älä unohda seuraavan kerran puhut näennäisesti mukava myyjä. Yhtenä hetkenä hän jakaa henkilökohtaisia ​​kokemuksia ja puhua viikonlopun mukavimmista tapahtuma, pian sen jälkeen kun hän kertoo upea investointi, että sinulla ei ole varaa hukata.

Varo ahne pankkien, mutkitteleva Devils, ja valehtelee huijarit!

Ryhdy asiantuntija itse ja ansaita enemmän rahaa

Älä luota pankkeihin kertoa enempää. Kerätä tietoa omasta tullut asiantuntija itse, ja oppia miten tehdä rahaa rahoittaa ilman pankki-tai muita rahoituslaitoksia välittäjinä.

Se on helpompaa kuin monet ajattelevat saavuttaa hyvä tuotto itsenäinen kaupankäynnin ja valuuttakauppaan. Ilmeisesti sinulla on vähintään tiedon, mutta tämä tulee kuin saat kokemusta. Kukaan ei syntynyt tietämys valuuttakaupan, nämä ovat asioita, joita voidaan oppia, ja jopa parasta aloittaa tyhjästä. Osaaminen on avain ansaita paljon rahaa.

Sijoitustoiminnan asiantuntemus on taloudellista arvoa itsessään, ja olemalla aktiivinen valuutta-ja osakekaupan, et vain saa mahdollisuuden ansaita paljon rahaa, voit myös opettaa sinulle satoja hyödyllisiä temppuja, jotka voivat rikastuttaa sinua kaikin mahdollisin tavoin.

Suomi suuri määrä mahdollisuuksia rikastuvat, ja sinun ei tarvitse pankkiin tai työnantajaan auttaa sinua. Meillä on useita vihjeitä siitä, miten voit tehdä rahaa itse.