Rikastua

Osa-aikatyö: Hanki osa-aikaista työtä tänään

Tiesitkö saat osa-aikaista työtä tänään, juuri nyt? Sinun työmahdollisuuksia on enemmän kuin mitä voisi luulla.

Osa-aikatyö

Tiesitkö saat osa-aikaista työtä tänään, juuri nyt? Sinun työmahdollisuuksia on enemmän kuin mitä voisi luulla.

Hanki osa-aikaista työtä tänään. Olemme koonneet listan monia hyviä työmahdollisuuksia, voit aloittaa heti.

Oletko koskaan valittanut ottaa vähän rahaa, huono talous, tai että ansaitset liian vähän?

Seuraavassa luettelossa on osa-aikatyössä ja työllistymismahdollisuudet kaikille. Sinun ei edes tarvitse ottaa yhteyttä työnantajaan. Eritelty alla ideoita ja vinkkejä siitä, miten tehdä rahaa joihinkin jokaisen.

Tässä muutamia osa-aikaisia työpaikkoja, voit alkaa tehdä rahaa heti:

 • Bloggaaminen. Luit oikein! Oletko seurannut Norja mediaa viime aikoina, olet luultavasti kuullut kaikkia bloggaajia, jotka ansaitsevat yli 100.000 dollaria kuukaudessa (kyllä puhumme Norja bloggaajia, jotka blogit Norjan Norja blogi). Opettele sinäkin voit ansaita rahaa blogin.
 • Valuuttakeinotteluun. Osto ja myynti valuutta voi antaa sinulle fantastinen tuottoa rahaa. Ei ole epätavallista, valuutta kauppias ansaita useita miljoonia dollareita vuodessa. Riski kuitenkin, että tämä on jotain, joka ei sovi kaikille (mutta riski te ekponerer ulos voi aina säätää). Tässä ovat alkuun vinkkejä valuuttakauppaan.
 • Dropshipping. Alla on erittäin mielenkiintoinen tapa tehdä rahaa, ja se ei ole kovin vaikeaa myöskään. Kaikki mitä tarvitset on saada oikeat kontaktit, eli verkko dropshippere joka antaa sinulle luvan myydä tavaroitaan esimerkki. eBay. Et kuitenkaan ole tällaista verkkoa? Ei hätää siellä hyvin, dropshipping on helppoa kuin helvetti.
 • Työtä kotoa. Siellä on paljon voit tehdä kotoa, kuten työtä ja rakentaa enemmän tuloja itselleen. Kiitos joitakin keittoa päät on monia, jotka suhtautuvat epäilevästi "työtä kotoa mahdollisuuksia." Unohda super duper loistavia tarjouksia joka tekee sinusta rikkaan myymällä shampoota olohuoneesta. Tässä on todellinen mielenkiintoinen työpaikkoja voit tehdä kotoa.
 • Aloita liike. Yrittäjänä ei ole helpoin asia tehdä rahaa, itse asiassa menee hyvin monet yritykset romahti ensimmäiset 5 vuotta, tilastojen Norjassa sanoa hyvin, että on olemassa 4 5 (tai jotain, mutta who cares kotonaan tilastoista). Menestyksen avain on, että sinulla on hyvä liikeidea ja suunnitelma hyvin (katso ehdotuksia hyvien liikeideoiden , että voit tehdä rahaa jopa tänään). Jos aloitat liiketoiminta on hyvin erilainen sinun pitäisi ajatella, olemme luoneet artikkeli ja opastusta niille, jotka vurerer on luoda liiketoimintaa ensimmäistä kertaa.
 • Tee rahaa Internetissä. Paljon ihme on kirjoitettu tuloja verkossa. Ei kaikki mahdollisuudet, joita käsitellään ovat yhtä mahdollisia, mutta jotkut asiat voit työskennellä verkossa ovat todellisia kultakaivoksia. Olemme keksiä sopivin työpaikoista internetissä.
 • Luominen ja myynti sovelluksiin. On valtava markkina sovelluksia ja pelejä iPhone, iPad, älypuhelimia ja muita kannettavia laitteita. Voit kehittää sovelluksia myös ilman ohjelmointitaitoja (ulkoistaminen voi olla halpa). Kanssa virusmarkkinointi, ja apua AppStore voi ansaita miljoonia, jos hakemus esitetään. Lue lisää voittoa apps.
 • Ryhdy virtuaalinen avustaja. Ulkoistaminen verkossa on valtava teollisuus. Palvelut Freelancer löytyy valtavia määriä hankkeiden että ihmiset ja yritykset ovat kirjoittaneet, että he haluavat auttaa. Se voi vaihdella logon design, tukea apua, web-kehitys, moderaattori tullit, ohjelmointi, ja monia muita asioita. Freelancer on tuhansia asiakkaita, ja on aina monia projekteja makaa siellä, että voit osallistua, jos sinulla on oikea pätevyys. Lue loput mitä olemme kirjoittaneet ulkoistamista.
 • Osallistu markkinatutkimukseen. Ei ole rahaa voidaan saavuttaa osallistumasta paneelit missä istut kohderyhmien vastaamalla maksettu selvitykset ja muutoin osallistua markkinatutkimuksiin. Rahoittamat hankkeet yrityksille, jotka tarvitsevat tietoa kuluttajille ja markkinoille, ja erityisjärjestöt tehtävänä on kerätä tietoa markkinoista. Rekisteröitymällä nämä virastot voivat osallistua esimerkiksi maksettu tutkimuksia.
 • Osakevaihto antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa tuottoa rahaa. On aina mahdollista, että investointi menee alas arvo, tai pahimmillaan menetät kaiken mitä olet sijoittanut. On käynyt kuitenkin, että pitkällä aikavälillä se voi olla paljon kannattavampaa sijoittaa rahaa varastot esteitä kuin pankki, mutta riskejä on tietenkin tutkittava ensin. Lisätietoja ostaa ja myydä osakkeita.
 • Ulkoistaminen liittyy maksaa muita tekemään työtä sinulle. Koska Norja on rikas maa, jossa korkeat hinnat, on olemassa hyvät mahdollisuudet tehdä rahaa Norjan ulkoistaa omia projekteja ulkomailla. Esimerkiksi kehittämällä ohjelmia Norja yrityksille ja käyttävät intialaiset ohjelmoijat tekemään työtä halvalla. Jos se maksaa 6000 kehittämään ohjelman, ja voit myydä ohjelmaa 80000 sanomattakin selvää, että olet tehnyt paljon. Miten ansaita rahaa ulkoistamista.
 • Luo tuloa tuottavaan verkkosivuilla. Internet tarjoaa monia mahdollisuuksia tehdä rahaa, ja yksi vaihtoehto on luoda web-sivustoja. Tällä hetkellä varsin harvat norjalaiset, jotka tekevät rahaa niiden sivustojen (kuten verkkokaupat ja online-palvelut). Monet norjalaiset ovat palvelleet yli 50 miljoonaa niiden verkkosivuilla! Yksi on tietenkin aloittaa pieni. Näytämme miten voit alkaa tehdä rahaa verkkosivuilla.

Takaamme sinulle, tämä luettelo sisältää monia erittäin hyviä tuloja. Se ei ole meidän sanoa ylpeillä listalta, mutta koska monet asiat tässä luettelossa tarjoaa hyvät mahdollisuudet tehdä rahaa. Kussakin vaiheessa luettelossa on norjalaiset, jotka tekevät rahaa, monissa tapauksissa miljoonan luokkaa!

Olipa tavoitteena on rikastua tai vain saada osa-aikaista työtä , joten voit löytää jotain tässä luettelossa, joka sopii sinulle. Kokeile!